Bekijk het!

Spreek van de week

Breek een lans voor de zingende zaag

Willen we alsjeblieft ophouden met die regenboogkoler. Regenboogvlaggen, regenbooghaar, regenboogrollators.  Je ziet toch ook geen blinden pleiten voor rood-witte zebra’s of rood-witgestreepte dienders die aldus hun loyaliteit betuigen aan de visueel uitgedaagde mens? 

Je hebt  vrouwen die houden van vrouwen, mannen die houden van zingendezaagmuziek. Mij best. Maar daarom hoef ik toch niet mee naar die zingendezaagconcoursen of op een rondvaartboot of een praalwagen door Dokkum, een love band om mijn arm of met een geblokt vaantje op mijn scootmobiel om me solidair te tonen met al die liefhebbers van zingendezaagmuziek. Homo’s, Joden, Syrieërs of zingendezaagadepten, voor mij hebben ze alle bestaansrecht op deze planeet. Dat wil zeggen, zolang ze uit mijn haar blijven. 

© 2022